Mini-symposium: Gezinszorg , terug van nooit weggeweest

Mini-symposium: Gezinszorg , terug van nooit weggeweest

Terug naar nieuws

Het symposium 'Gezinszorg is terug van nooit weggeweest' was een goede manier om samen de actualiteiten op dit werkgebied door te nemen. Met veel energie presenteerden Ilse de Vries van Amstelring en Ineke Glissenaar vanuit Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ) vanuit hun expertise de landelijke trends.

minisymposium2Aansluitend zijn de projecten in de regio Groningen besproken aan de hand van vier transformatieve projecten. Om ons bij te praten had Piety Groeneveld gasten aan tafel. Namens Sociaal Werk Oldambt was Liz Kloosterhuis aanwezig. Carine De Bruine vertelde over het project van Team050 in Pekela. Jurgen Liewes nam ons mee in de ervaringen van Cosis. Lennart Top deelde de resultaten van het project in Gemeente Midden-Groningen.
De samenvatting is te vinden op ons videokanaal:

youtube logohttps://lnkd.in/dUsVuMfW

minisymposium1Hartelijk dank aan alle gasten voor de presentatie en de interactie.
Heel graag treffen we jullie bij een volgende gelegenheid om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Want samenwerking is een vereiste om het belang van de jeugdige voorop te zetten, bleek vanmorgen weer.

 

Ineke Glissenaar
inekeglissenaarIneke Glissenaar, namens Ondersteuningsteam Zorg voor de jeugd (OZJ) presenteerde vanuit haar expertise de landelijke trends. Zij heeft een duidelijke boodschap en zet die kracht bij met statistische gegevens. Zo worden wij geprikkeld om er nog nadrukkelijker voor te kiezen om het belang van de jeugdige voorop te zetten. Haar presentatie is terug te kijken via de onderstaande link.

youtube logo: Kijk hier de volledige presentatie terug: https://lnkd.in/dPDJKYH4

Delen Delen

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.