Complexe Scheidingen

Complexe Scheidingen

Aflevering #1 Transformatiepodcast

Luister mee met Detta Mellema en Karen Westers die in gesprek zijn met Sierd-Jan Jongsma over het thema Complexe Scheidingen. Doe inspiratie op over transformatie in de jeugdhulp en leer waarom complexe scheidingen onze aandacht verdienen. Bezoek www.platformkees.nl voor meer informatie en contact over dit belangrijke thema.

 

Binnen de regio Groningen wordt hard gewerkt aan goede jeugdhulp. Om meer perspectief te geven bij de inhoud van dit werk, gaan wij in gesprek met professionals die werkzaam zijn in de jeugdhulp in onze regio. 
In deze aflevering gaat Sierd-Jan Jongsma in gesprek met Detta Mellema en Karen Westers. Karen is beleidsmedewerker sociaal domein bij gemeente Midden-Groningen. Detta is gedragswetenschapper bij Elker. 
Waarom is de aandacht voor scheidingen in het algemeen en voor complexe scheidingen zo belangrijk? Wat maakt een scheiding complex en wanneer spreken we van een complexe scheiding? Detta en Karen weten dit aan de hand van voorbeelden goed duidelijk te maken voor iedereen. Laat je inspireren en leer van de tips van deze professionals. Voor meer informatie en contact over complexe scheidingen, verwijzen wij naar www.platformkees.nl.

Delen Delen

Leave a comment

You are commenting as guest.

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.