Inspiratiebijeenkomst dak- en thuisloze jongeren

Inspiratiebijeenkomst dak- en thuisloze jongeren

Meer dan 45 collega's uit de Groninger gemeenten waren vanmorgen aanwezig bij de eerste online inspiratiebijeenkomst over Dak- en Thuisloze Jongeren

Uit de grote belangstelling voor de bijeenkomst en de positieve feedback van de deelnemers blijkt dat het onderwerp relevant is en veel aandacht krijgt. Ook blijkt hieruit dat de motivatie groot is om de schouders onder de regionale ambitie te zetten. De ambitie van nul dak- en thuisloze jongeren. 

ontkokeringHet is mooi om te zien dat professionals uit de uitvoering, leidinggevenden en bestuurders actief bijdragen aan een gezamenlijke oplossing. Want de oplossing is een integrale aanpak van dak- en thuisloosheid. En voor een integrale aanpak is samenwerken noodzakelijk. Samenwerken om te voorkomen dat jongeren op straat of te lang in de maatschappelijke opvang terecht komen. Samen naar 0 dak- en thuisloze jongeren in de regio Groningen.

 
perspectiefUit die ambitie volgt dat we met de jongeren werken vanuit een toekomstperspectief. Door het werken vanuit het perspectief van de jongeren met goed vooruitzicht, zorgen we voor een duurzame oplossing. Zo zetten we het belang van de jongere voorop.

Wil je ook weten over nieuwe standaarden die helpen bij het terugdringen van dak- en thuisloosheid onder jongeren in onze regio? En draag je graag bij aan de oplossingen? Meld je dan aan voor de  volgende inspiratiebijeenkomst op 26 augustus. Het aanmeldformulier vind je hier.

Tijdens deze eerste sessie was ook tekenaar Reinoud Bekkema  aanwezig. De bijeenkomst gebruikt hij als inspiratie voor een visueel verslag. De schetsen van zijn hand geven de contouren weer van zijn treffende bevindingen.  

Volg ons ook op LinkedIn: Transformatie Jeugdhulp Groningen

Voor vragen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., procesmanager Transformatieagenda Jeugdhulp regio Groningen of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Delen Delen

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.