Inspiratiebijeenkomst aanpak Dak- en Thuisloze jongeren 26 augustus

Inspiratiebijeenkomst aanpak Dak- en Thuisloze jongeren 26 augustus

Ook de tweede inspiratiebijeenkomst aanpak Dak- en Thuisloze Jongeren is een groot succes.

Vanmorgen hebben weer veel collega's uit de Groninger gemeenten meegedaan aan de tweede online inspiratiebijeenkomst over Dak- en Thuisloze Jongeren. In totaal hebben nu ruim 80 professionals de inspiratiesessie bijgewoond.

De grote opkomst onderstreept de grote belangstelling voor het onderwerp, dat regionaal en landelijk veel aandacht krijgt. De motivatie is groot om de schouders onder de ambitie van nul dak- en thuisloze jongeren te blijven zetten.  

hengelgevenOok vandaag werd weer duidelijk dat we die ambitie alleen kunnen behalen door een gezamenlijke inspanning. Integraal werken is de oplossing voor veel problematiek, maar in praktijkvertrouwensband is dat alleen te realiseren als alle organisaties en lagen goed samenwerken. Door er samen over in gesprek te zijn, krijgen we steeds beter in beeld hoe we die samenwerking kunnen verbeteren. Zo dragen wij bij aan de transformatie van de jeugdhulp in de regio Groningen. Daarmee zorgen we ervoor dat het belang van de jeugdige voorop staat.

Natuurlijk ben jij ook benieuwd naar de manieren waarop jij als professional kunt bijdragen. Vanwege het grote succes van de inspiratiebijeenkomsten in augustus, hebben we besloten om een extra sessie te organiseren op Om je de kans te geven op donderdag 23 september. Meld je daarom nu aan met dit aanmeldformulier.

Illustrator Reinoud Bekkema heeft beide bijeenkomsten gebruikt als inspiratie voor een visueel verslag. De schetsen van zijn hand geven de contouren weer van zijn treffende bevindingen. Binnenkort delen we graag het eindresultaat met jullie.

Volg ons daarvoor via de website en op LinkedIn.

Delen Delen

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.