Kwikstart juli 2021

Kwikstart juli 2021

Al meer dan 10.000 keer is de Kwikstart app gedownload sinds de lancering op 17 juni. Hier vinden jongeren onafhankelijke informatie die ze nodig hebben. Bijvoorbeeld informatie over wonen en werken, maar ook over studie en gezondheid. Help de jongeren in jouw gemeente en breng Kwikstart onder de aandacht in jouw netwerk!

jimmysWij doen er alles aan om Kwikstart interessant te houden voor alle jongeren. Welke informatie jongeren belangrijk vinden kun je ze het beste zelf vragen. Daarom werkt de gemeente Groningen hierin samen met Jimmy’s in Groningen. Jimmy’s helpt mee met het ophalen van informatie bij jongeren en geeft ons feedback op de inhoud van de app.

We nodigen jullie allemaal uit om via je eigen kanalen bij te dragen aan de bekendheid van de Kwikstart app onder jongeren. Daarmee vinden jongeren gemakkelijk antwoord op hun vragen. Zo zorgen we samen voor een betere ondersteuning van onze jongeren. Zo zetten we het belang van de jeugdige voorop.

Meer informatie over Kwikstart vind je op de website kwikstart.nl.

Wil je in jouw gemeente in de regio Groningen met Kwikstart aan de slag? Neem dan contact op met Sierd-Jan Jongsma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Delen Delen

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.