#GroningenGroeitOp

#GroningenGroeitOp

#GroningenGroeitOp

Een nieuw tijdschrift over jeugdhulp. En dat is nodig.

Hoeveel berichten heeft u de laatste tijd gelezen over jeugdhulp? En hoeveel waren er positief? We gaan niet doen alsof er niks fout gaat. Er kan van alles beter. In de jeugdhulp én in het organiseren ervan. Maar er zijn ook volop mooie ontwikkelingen. Daar zetten wij de schijnwerpers op.

#GroningenGroeitOp is een serie compacte boekjes over effectieve vormen van jeugdhulp, met de bedoeling dat kennis delen tot navolging leidt. #GroningenGroeitOp is een serie compacte boekjes, waarin we telkens een vorm van jeugdhulp uitlichten, die recent, een beproefde en bestendige verbetering zijn gebleken. Voorbeelden van jeugdhulp uit de provincie Groningen, in de hoop dat kennis delen tot navolging leidt. Goede voorbeelden van jeugdhulp verdienen aandacht.

Schermafbeelding 2022 06 10 om 120208

Download #GroningenGroeitOp nr.2

Heb je ook een goed onderwerp, neem dan contact op met de redactie:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie van #GroningenGroeitOp beoordeelt welk thema volgende keer beschreven wordt. In de reactie zitten Peter Dijkshoorn, Peter Verschuren en Summer Koster.

Heb je het vorige deel gemist? Die vind je hier.

GGO1

Delen Delen

Leave a comment

You are commenting as guest.

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.