De Monitoring Toolkit
b_Header_Groningen_geeft_thuis.jpg

Monitoring Toolkit Online

Monitoring Toolkit

Doen we de goede dingen?

Vanuit de Transformatieagenda Jeugdhulp regio Groningen hebben wij samen met veel van jullie de afgelopen jaren gebouwd aan de Monitoring Toolkit. Om ervoor te zorgen dat onze gezamenlijke inspanningen leiden tot meer gelukkige kinderen, is het belangrijk om bij ieder projectmatige activiteit bewust te bepalen wat er gebeuren moet. Vanaf de start van ieder project is het nu mogelijk om dat systematisch aan te pakken. Met de Monitoring Toolkit heb je alle gereedschap in handen om van begin tot eind in beeld te brengen wat er nodig is voor een doelgerichte aanpak, te beginnen bij het canvas.

Doen we die dingen goed?

Ook als je al van start bent gegaan is het heel nuttig om alsnog het canvas in te vullen. Vanuit dit startpunt is het tijdens het proces namelijk mogelijk om te toetsen of je de goede dingen aan het doen bent. Dat is fijn voor de kinderen, maar ook voor iedereen die aan het project meewerkt. Zo kan iedereen bijdragen aan een zo effectief mogelijke invulling van de activiteiten.

Bekijk de animatie die we gemaakt hebben als toelichting op de Monitoring Toolkit online op YouTube of op onze linkedinpagina

logo linkedin youtube logo

 

Aan de slag!

Vanaf vandaag kun je de Monitoring Toolkit vinden op monitoringtoolkit.nl. Voor vragen kun je bij ons terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kun je ons natuurlijk ook laten weten wat je van onze toolkit vindt! Laat je inspireren en ga ermee aan de slag. De Monitoring Toolkit is voor iedereen van toegevoegde waarde. Daarom kunnen we je ook informeren over de mogelijkheden voor maatwerk voor jouw organisatie.

Delen Delen

Leave a comment

You are commenting as guest.

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.