Top Middag november 2021

Top Middag november 2021

top 1 peterDe TOP-middag voor de koplopers van de transformatie in de jeugdhulp was een goed evenement om de samenhang in de regio te stimuleren. Op uitnodiging van programmamanager Cynthia Schenk van de Transformatieagenda Jeugdhulp Groningen deed wethouder Peter Verschuren van gemeente Midden-Groningen een aftrap voor het programma. Hierin onderstreept hij het belang van samenwerken en de invloed daarvan op de hulp die we onze jeugd bieden.

top 3 CatoOnder begeleiding Cato Pater van Bureau Cato is de groep in gesprek gegaan over de talenten en kwaliteiten die koplopers gebruiken om vooruitstrevend te zijn en te blijven. Bewust bezig zijn met deze talenten leverde mooie gesprekken op, met veel herkenning.

Door de gelegenheid om elkaar weer eens fysiek te ontmoeten zijn nieuwe connecties gelegd en bestaande connecties verstevigd. Want het echt zien we er anders uit dan op het scherm. Daarom was er ook voldoende gelegenheid om een gesprek aan te knopen. Vooraf bij een broodje en achteraf met een bietenbal. Goed verzorgd door Vleugel F in De Biotoop Haren.

De energie van de middag geeft ons meer dan genoeg inspiratie om volgende bijeenkomsten te plannen in 2022. Want voor een goede samenwerking is het belangrijk om elkaar te ontmoeten.

Hartelijk bedankt voor jullie enthousiaste deelname.

Was je er niet bij, of wil je opnieuw de sfeer proeven,dan ku je terecht op de volgende link:
youtube logohttps://lnkd.in/dZ7k_NRk

Ter afsluiting van de TOP-middag hebben we enikele mensen gevraagd hoe ze het programma hebben ervaren. 

Lennart Top
lennart topLennart heeft de QR-code gescand die bij de bonbon zat. Deze leidde hem naar de eerste vraag van dit intervieuw.

youtube logohttps://lnkd.in/dJQmupgv

Delen Delen

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.