Transformatie
agenda
Jeugdhulp
Groningen


Iedere jeugdige 
mag zichzelf zijnJeugdigen moeten zich positief en veilig kunnen ontwikkelenZowel het gezin als de omgeving van de jeugdige pakt hierin zijn verantwoordelijkheidWe zien het gezin als geheel. Daarom gaan wij voor een totaaloplossing. Pas dan is de systeemwereld ondersteunend aan de leefwereld. Dit is nog niet de norm. Hiervoor is een transformatie nodig.

Hoe gaan we dit doen?

Vanuit de uitgangspunten uit de Jeugdwet die in de Transformatiemeetlat zijn genoemd brengen we het gesprek binnen de gehele omgeving van de jeugdige op gang. Hierbij zetten wij het gezin als geheel centraal.

Wij gaan uit van de kracht van de omgeving van het gezin, hebben aandacht voor integraliteit en geven die omgeving inzicht in wat er al gebeurt in de transformatiebeweging en inspireren ze. Wij leren hen continu te leren van ervaringen die we samen opdoen.

Vanuit de uitgangspunten uit de jeugdwet die in de transformatiemeetlat zijn genoemd brengen we het gesprek binnen de gehele jeugdzorg op gang. Dit kunnen we niet alleen, we hebben hiervoor de samenwerking nodig van vele organisaties, onze partners in de transitie.

De drie ontwikkellijnen op een rij:

Ontwikkellijn 1

Alle jeugdigen krijgen de kans zich positief te ontwikkelen

Ontwikkellijn 2

Jeugdigen groeien zo thuis en veilig mogelijk op

Ontwikkellijn 3

Jeugdigen in Groningen worden beter ondersteund.

Kom in contact

  • Raadhuisplein 10
  • 9751 AN Haren
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      • 06-46866724

Copyright © 2020 Transformatie Jeugdhulp Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.